Sail4Parkinson

Sail4Parkinson is een zeiltocht, opgezet om fondsen te werven voor onderzoek naar nieuwe behandelingen voor de ziekte van Parkinson. Deze sensationele tocht wordt gemaakt met Lemsteraken, waarmee traditie en natuur samenkomen. Sail4Parkinson wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van Punt voor Parkinson.


Op onze Facebookpagina vindt u filmpjes van Sail4Parkinson 2019. Het was een prachtige dag met 11 boten en meer dan 100 deelnemers.

Hieronder ziet u een introductiefilmpje over Sail4Parkinson.

Waarom Sail4Parkinson?

Het aantal patiënten met de ziekte van Parkinson stijgt snel. Momenteel zijn er 50.000 patiënten met de ziekte van Parkinson in Nederland en de verwachting is dat binnen 10 jaar dit aantal oploopt tot 75.000 patiënten. Daarom is er een dringende behoefte aan nieuwe behandelingen, die hopelijk de ziekte kunnen afremmen en/of stoppen. Door mee te doen aan Sail4Parkinson steunt u het onderzoek en kunt u een geweldige dag beleven met uw organisatie, bedrijf of vrienden.
Bovendien heeft bewegen een positieve invloed op patiënten met de ziekte van Parkinson en dat geldt natuurlijk voor iedereen!

Aanmelden Sail4Parkinson 2020

In juni 2020 wordt er weer een nieuwe editie van Sail4Parkinson georganiseerd. Wilt u (of uw organisatie) meedoen? Meldt u dan aan via het contactformulier op Punt voor Parkinson.

 

sail_sloot_thumb.jpg